» Despre PlayGab.info ton de apel

Despre PlayGab.info

PlayGAB.info și-a început activitatea în 2016. Site-ul nu a pretins că este unul vechi în domeniul tonurilor de apel pe Internet.Scopul acestui proiect era de a crea un serviciu de calitate care să reunească iubitorii de muzică de toate vârstele printr-o varietate de colecții de ringtonuri sau cum mai sunt numite tonuri de apel pentru un smartphone, indiferent de sistema de operare Android sau iOs (iPhone).


PlayGAB.info este utilizat în mod activ de vizitatori în mare parte cei ce navighează de pe telefoane mobile, și asta ne bucură nespus de mult de corectitudinea căii alese. În septembrie 2017, am schimbat radical designul și gradul de utilizare, luând în considerare toate comentariile și solicitările utilizatorilor. Acum aveți un portal de tonuri de apel mare și modern, care este la fel de ușor de utilizat ca și playerul tău preferat.


Scopul nostru principal este să satisfacem fiecare vizitator care a intrat prin recomandare sau după o cautare a unui ringtone de pe motorul de cautare google.com, iar apoi să-l mentinem și să-l facem să se întoarcă mereu doar la noi. Cum vă întrebați? Simplu, actualizând lista de melodii pentru telefon din toate categoriile.

Să analizăm principalele elemente structurale ale site-ului actualizat.


  • Meniu cu categorii ușor de utilizat
  • Căutarea unui ton de apel mai accesibil
  • Top tonuri de apel pentru toate categoriile
  • Lista cu cei mai populari artiști
  • Black-list - lista cu tonuri de apel intersize spre publicare.


Echipa noastră încearcă mereu să vă surprindă cu tot ce e nou apărut în lumea muzicii, iar voi, dragi utilizatori dacă doriți să ne sustineți în continuare și puteți să ne oferiți ceva sfaturi pentru a crește spațiul nostru de prieteni, vă îndemnam să ne contactați pentru sugestii, cu drag vom răspunde la fiecare mesaj.

Cu stimă și respect,
Echipa Playgab.info