Tonuri de apel cu muzica pentru iPhone (iOS) 2020

Cu totii am auzit cel putin o data de compania Apple, dar mai putini cunoastem istoricul. Primul telefon (iPhone) a fost lansat pe 29 iunie 2007 prin utilizarea sistemului de operare mobil Apple IOS. Totusi ce cine este Apple?


Este o companie americană internațională, cu sediul central, situat în California, de unde proiectează tot software-ul Apple, vinde servicii pentru consumatori online. Este contopită cu patru mari companii de renume precum Amazon, Facebook și Google.

După cum toată lumea știe un ton de apel joacă ca un duet, intre telefon mobil si utilizator, si poate fi folosit atat ca notificare, atat ca si sunet de apel.


playgab.info - este doar unul dintre platfrom-urile care oferă tonuri de apel super-fine de calitate a întregii generații a iPhone-ului într-un singur clic cu viteză de descărcare ultra rapidă


Abilitatea de a asculta tonuri de apel înainte de a descărca este pentru comoditatea utilizatorilor nostri si functionalitate va permite o cautare rapida a unui ton de apel pe placul dvs. Aici găsiți muzică nouă în anul 2019, căutați, sortați melodii pentru telefon și să filtreze tonuri de apel noi. playgab.info - Tonuri de apel cu artisti preferati din întreaga lume! Download ringtone in format mp3 gratis in fiecare zi! Acum toate tonurile de sonerie sunt disponibile în format m4r pentru iPhone!